top of page
Dokter Pascale Matthys

Dieet-dokter bij overgewicht en zwaarlijvigheid bij volwassenen en kinderen

Professioneel advies en persoonlijke begeleiding bij de behandeling van overgewicht.

Overgewicht aanpakken? 

Vaak zijn mensen terughoudend om gewicht te verliezen, omdat ze ervan overtuigd zijn dat ze erin zullen falen of omdat veel strenge diëten op langere termijn gewoon niet vol te houden zijn. Bij deze diëten wordt vaak geen rekening gehouden met iemands leefgewoonten, instelling, gedachten, bewegingspatroon en andere factoren die impact kunnen hebben gewichtsproblemen. Het gevolg: duurzaam gewichtsverlies is een gevecht.

Een efficiënte en persoonlijke aanpak

Overgewicht, zwaarlijvigheid of obesitas gaat om veel meer dan te veel of overdadig eten, het gaat om een verstoord voedingsgedrag. Dokter Pascale Matthys helpt als ervaren dokter-voedingsdeskundige en diëtiste in Hasselt volwassenen en kinderen om overgewicht aan te pakken en duurzaam gewicht te verliezen. Hierbij is er aandacht voor uw persoonlijke verhaal en wordt naar het totaalplaatje gekeken, voordat u professioneel en persoonlijk voedingsadvies krijgt. Zo hebt u niet alleen meer kans om gewicht te verliezen, maar overgewicht ook op lange termijn te vermijden en gewoonten duurzaam en effectief te veranderen.

Gewicht verliezen - gezonde voeding

Contact

Bent u op zoek naar een dokter-voedingsdeskundige of diëtiste in Hasselt gespecialiseerd in overgewicht en zwaarlijvigheid bij kinderen en volwassenen? Bel mij gerust voor een afspraak.

bottom of page